Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Жовтня, 2023 р., 17:53
Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля
01 Жовтня, 2023 р., 11:03
Любі наші вчителі! Прийміть найщиріші привітання з Днем вчителя!Спасибі за Ваше терпіння і відданість справі, за здатність ділитися своїми знаннями з іншими, спасибі, що приділяєте  свій час, за те, що даруєте  свій талант і переживаєте за  майбутнє дітей України, намагаючись зробити його світлим та визначним, спасибі, що на якийсь час Ви стали частиною дитячого життя, допомагаючи розвиватися та вдосконалюватися.   Нехай Ваші щасливі очі завжди сяють, а душа буде сповнена добра і спокою! Бажаємо Вам удачі в усіх починаннях і справах, оригінальних ідей і блискучих успіхів! Щиро дякуємо Вам за те, що кожен ваш урок неймовірно захоплюючий і цікавий, і нехай так буде завжди! За невтомну працю Вашу Уклін Вам до землі низький, Прийміть подяку щиру нашу За труд учительський важкий! Хай добре Вам весь час живеться Без горя, смутку та біди, А галаслива хай малеча Приносить радість Вам завжди!
01 Жовтня, 2023 р., 11:00
Шановні бібліотекарі, володарі книжок та книжкових полиць, покровителі каталогів та картотек, періодичних видань та журналів! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек. Щиро бажаємо всім вам земних благ, радості і натхнення, вдячності від любителів книги, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів. Хай це свято дарує вам чудовий настрій та теплі слова від всіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань, а робота приносить тільки задоволення.
21 Вересня, 2023 р., 17:16
    Сьогодні у нашій громаді знову скорботний день, бо знову втратили мужнього Захисника – Тараса Васильовича СЕМЕНЮКА. Кожен загиблий воїн – це біль кожного з нас.  Гіркі сльози, розпач, біль та смуток – те, що було в очах кожного мешканця громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь