Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Днями відбулися фінальні відбіркові змагання з волейболу серед команд юнаків та дівчат переможців ІІ етапу Проєкту на рівні територіальних громад Верховинського району

Дата: 12.04.2024 09:32
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Завдяки відповідальному і професійному підходу директорки Верховинського ліцею Марії Лесик та педагогу-організатору Людмили Гулюк відбулося відкриття змагань у відповідності зі змістовним сценарієм, добре підготовленими ведучими та музичними номерами. Родзинкою культурно-спортивної програми був виступ команди з черлідингу «Перлини Карпат», які продемонстрували високий рівень технічної і фізичної підготовки.

Голова Верховинської райдержадміністрації Василь Бровчук у привітальному зверненні до учасників змагань наголосив, що ініційований Президентом України загальнонаціональний проєкт «Пліч-о-пліч зі спортом» сприяє активізації фізкультурно–оздоровчої діяльності та спортивному вдосконаленню учнівської молоді району.

Змагання проходили за коловою системою при кваліфікованому суддівстві та підтримці численних вболівальників. Переможцями серед юнаків стала команда Ільцівського ліцею та у змаганнях дівчат перемогу здобула команда Довгопільського ліцею. У перериві між змаганнями юнаків і дівчат показовий спортивний номер представила молодша вікова група з черлідингу «Квітучі жасмини». Керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування вручили грамоти переможцям та призерам змагань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь