Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Верховинському районі завершився ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з ігрових видів спорту

Дата: 22.03.2024 15:34
Кількість переглядів: 48

Керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району активно включилися в реалізацію загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом» створеного за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. З метою підтримки спільної ініціативи Міністерства молоді та спорту України і Міністерства освіти і науки України щодо проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» (далі-Проєкт) з п’яти видів спорту, керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування з питань освіти і спорту разом з дирекціями шкіл забезпечено організацію та проведення зазначених змагань на І (шкільному) етапі з врахуванням рекомендацій та інструкцій підрозділів у галузі спорту обласного рівня.

Урочисті відкриття фінальних змагань ІІ етапу всеукраїнських змагань

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» та нагородження переможців відбувалися за участю голови райдержадміністрації - начальника районної військової адміністрації Василя Бровчука, першого заступника голови райдержадміністрації Світлани Уршеджук, голови районної ради Юрія Філипчука та керівників органів місцевого самоврядування. При підведенні підсумків змагань керівники району відзначили належну фізичну підготовку та технічні вміння і навики юних спортсменів. Неймовірне бажання стати переможцем та продемонструвати свої найкращі фізичні й технічні якості мотивувало юних спортсменів до запеклої спортивної боротьби на майданчиках. Як зазначав у своїх виступах голова райдержадміністрації Василь Бровчук, що ключовим результатом змагань є залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом в позитивній психоемоційній атмосфері створеній активною підтримкою вболівальників. Інформація про порядок проведення та результати змагань Проєкту широко висвітлюється на сайтах і фейсбук сторінках органів управління освітою територіальних громад та сайті райдержадміністрації.

Станом на 20 березня 2024 року завершилися фінальні змагання ІІ (рівень територіальних громад) етапу з ігрових видів спорту, у яких взяли участь 64 команди здобувачів освіти навчальних закладів району, які у 102 іграх визначили переможців для участі в ІІІ (районному) етапі змагань Проєкту, охопивши 684 учасники.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь