Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зеленська громада знову в скорботі, знову важка втрата

Дата: 15.02.2024 15:54
Кількість переглядів: 72

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні скорботний день для усіх жителів Зеленської громади, адже ми провели в останню дорогу полеглого на війні нашого Героя МИКОЛУ ІВАНОВИЧА СТРУЦЯ.

Віддати шану оборонцю прийшли рідні, бойові побратими, друзі, однокласники та жителі громади.

Вчора, 14 лютого, повернувся на вічний спокій до рідної домівки наш Захисник СТРУЦЬ Микола Іванович, якого майже пів року вважали зниклим безвісти. Загинув СТРУЦЬ Микола при виконанні бойового завдання в Запорізькій області 14.09.2023 року (був опізнаний 08.02.2024). Траурний кортеж із тілом загиблого Героя жителі громади зустрічали на колінах, тримаючи в руках лампадки зі скорботою та сльозами на очах.

Жодними словами не передати пекучий біль втрати. Справжній патріот своєї Батьківщини, надійний друг і відважний воїн, загинув за волю України і за кожного із нас. Його відвага і боротьба за нашу свободу є прикладом для всіх українців.

Під скорботну мелодію духового оркестру з усіма почестями 15 лютого Героя провели в останню путь священнослужителі, представники місцевої та районної влади, побратими, рідні, близькі, друзі, сусіди та всі, хто хотів віддати шану Відважному Воїну. Відспівування провели у церкві в рідному селі Явірник, де зібрались сотні земляків, аби разом помолитись за душу Воїна МИКОЛИ та вшанувати останню Його земну дорогу.

Церемонія прощання з Героєм завершилася під звуки автоматних черг. Жовто-синій стяг, який огортав домовину полеглого, військові вручили рідним Героя на знак глибокої вдячності та поваги до подвигу Захисника і Героя України.

Важко знайти слова втіхи для рідних і близьких. Це непоправна втрата для всіх нас. Нехай добрий, світлий спомин про МИКОЛУ нашого Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, бойових побратимів та усіх, хто знав його, любив і шанував.

Загибель Героя Миколи – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Пам’ять про відважного, незламного та хороброго Воїна назавжди залишиться в пам’яті цілих поколінь, а його ім’я навіки буде взірцем мужності та патріотизму.

Вічна пам'ять і Царство небесне Герою України.

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті людей…

Вічна пам’ять і Царство Небесне Герою Миколі СТРУЦЮ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь