Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча група «Прозорість і підзвітність» розглянула питання раціональності й доцільності закупівель у трьох прикарпатських громадах

Дата: 05.02.2024 12:35
Кількість переглядів: 61

Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Вадима Созоника відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність», під час якої заслухали голів трьох громад області – Городенківської, Тлумацької та Галицької - на предмет раціонального використання коштів місцевих бюджетів та спрямування фінансового ресурсу на допомогу війську.

Попередньо проаналізувавши закупівлі у цих громадах, робоча група звернула увагу на окремі витрати. Зокрема, зазначалося, що впродовж останніх днів грудня на автошляхах області громади проводили ремонтні роботи, хоча погодні умови на цей час не дозволяли цього.

Окрім того, на підтримку війська громади спрямовували значно менше фінансового ресурсу, аніж отримали від ПДФО з військових.

Поспілкувавшись з головами, робоча група рекомендувала їм переглянути витрати на проведення благоустроїв, скасувати деякі сумнівні і недоцільні закупівлі, натомість збільшити фінансування програм підтримки військовослужбовців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь