Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мистецько-патріотична акція "Незламна мужність поколінь"

Дата: 27.11.2023 21:54
Кількість переглядів: 229

27 листопада 2023р на базі клубу села Явірник Зеленської сільської ради проведено мистецько-патріотичну акцію «Незламна мужність поколінь», присвячену вшануванню захисників України та 80-річчю УПА.  У Акції взяли участь всі працівники культури Зеленської сільської ради. Захід було розпочато з поминальної панахиди в храмі Миколи Мерликійського (с.Явірник)  за загиблими в усі часи захисниками України, яку відправили  отець Микола Будзан та отець Степан Будзан. Опісля відбувся захід-реквієм, на який були запрошені родичі загиблих захисників , представники органу місцевого самоврядування та жителі громади. На даному заході був присутній заслужений журналіст України,  завідувач інформаційно-методичним відділом навчально-методичного  центру культури і туризму Прикарпаття Богдан Кучер. Богдан Михайлович наголосив на важливості культури і мистецтва в національно-патріотичному вихованні молоді, саме в часі війни.

Акція «Незламна мужність поколінь», присвячена вшануванню захисників України та 80-річчю УПА відбувалася впродовж року у всіх громадах Івано-Франківської області.

09 грудня 2023 року на території Галицької громади відбудуться підсумкові заходи Акції, за участі колективів з усіх територіальних громад, в тому числі і нашої.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь