Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зеленська громада знову в скорботі, знову важка втрата

Дата: 02.07.2023 20:57
Кількість переглядів: 458

Сьогодні скорботний день для усіх жителів Зеленської громади, адже ми попрощалися ще з одним Героєм - МИКОЛОЮ БУДЗАНОВИЧЕМ. Віддати шану оборонцю прийшли рідні, бойові побратими, друзі та жителі громади.

 

Вчора, 01 липня, повернувся на вічний спокій до рідної домівки Захисник Микола БУДЗАНОВИЧ. Траурний кортеж із тілом загиблого Героя жителі громади зустрічали на колінах, тримаючи в руках лампадки, а дорогу встелили живими квітами. 

 

Жодними словами не передати пекучий біль втрати. Гарний чоловік своєї дружини, турботливий батько своїх донечок, добрий друг і відважний воїн, загинув за волю України і за кожного із нас. Його відвага і боротьба за нашу свободу є прикладом для всіх українців.

 

З усіма почестями 02 липня Героя провели в останню путь священнослужителі, представники місцевої та районної влади, побратими, рідні, близькі, друзі, сусіди та всі, хто хотів віддати шану Відважному Воїну. Відспівування провели у церкві в рідному селі, де зібрались сотні земляків, аби разом помолитись за душу  Воїна МИКОЛИ та вшанувати останню Його земну дорогу. 

 

Церемонія прощання з Героєм завершилася під звуки автоматних черг. Жовто-синій стяг, який огортав домовину полеглого, військові вручили дружині Героя на вічну пам’ять про подвиг чоловіка, захисника і Героя України.

 

Важко знайти слова втіхи для рідних і близьких. Це непоправна втрата для всіх нас.  Нехай добрий, світлий спомин про МИКОЛУ нашого Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, бойових побратимів та усіх, хто знав його, любив і шанував. Вкотре висловлюємо щирі співчуття дружині Іванні, донечкам Анні та Катрусі.

 

Загибель Героя Миколи – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний Захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності та патріотизму.

 

Вічна пам'ять і Царство небесне Герою України.

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті людей…

Вічна пам’ять і Царство Небесне Герою Миколі БУДЗАНОВИЧУ…

Вічна слава Героям України!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь