Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зеленський ліцей Зеленської сільської ради отримав спортивний інвентар від дитячого фонду UNICEF

Дата: 05.06.2023 15:47
Кількість переглядів: 53

Фото без описуФото без описуФото без опису

Історію школи творять її учні. Саме таким прикладом для наслідування є колишній випускник Зеленського ліцею Єпископ Феогност (Бодоряк), який не байдужий щодо розвитку життя школи.

 

За його сприяння 30 травня Зеленський ліцей Зеленської сільської ради отримав бокси зі спортінвентарем від UNICEF – дитячого фонду ООН (UNICEF спеціалізована структура ООН і є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей, який працює у понад 190 країнах і територіях світу заради захисту й підтримки дітей).

 

Всередині металевих боксів  футбольні, баскетбольні, волейбольні м'ячі, насоси для надування м’ячів, волейбольна сітка, скакалки, гра «Парашут», резинові м’ячики, настільні ігри, дошки для запису результатів гри, рулетки, свистки, ручки, зошити, пов’язки, крейда,  жилетки для командної гри, пляжний надувний м’яч, переносна сумка.

 

Любов до спорту прищеплюється ще в школі. А ці спортивні снаряддя та  інвентар передбачені для фізкультурно-оздоровчих та рухових активностей  дітей, що дозволить ще більше розвивати спортивні навички, брати участь у різних змаганнях та зробить уроки фізкультури більш цікавими та ефективними.

 

За сприяння в наданні благодійної допомоги для нашого ліцею висловлюємо щиру вдячність Єпископу Феогносту (Бодоряку) та заступниці начальника Управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації, депутату обласної ради партії Платформа Громад Мирославі Корнелюк. Дане спорядження допоможе нашим школярам відволіктися від важких буднів воєнного часу, урізноманітнити свій відпочинок і займатися улюбленими видами спорту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь