Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вручення документів про освіту 2022

Дата: 20.06.2022 16:26
Кількість переглядів: 1132

З шкільного найріднішого порогу,
З найкращої юнацької весни
У добрий час, у світлу путь-дорогу
Благословляємо вас, доньки і сини!


І хлібом-сіллю радо проводжаєм,
Щоб вам жилось в достатку і теплі.
Ми від душі вам, діточки, бажаєм
Любові,  МИРУ, щастя на землі!


18 червня 2022 року в Зеленському ліцеї відбулося вручення документів про освіту випускникам початкової, базової та повної загальної середньої освіти. Війна внесла свої корективи у плани та мрії, кинула виклик у наше повсякденне життя. Цьогоріч на шкільному подвір'ї зібралася зовсім невелика кількість учнів, вчителів та батьків. Не було пісень та веселощів. Натомість прозвучало багато слів-вдячності людям, які стоять на захисті нашої України, серед яких  батьки, та брати і сестри наших випускників.


Хвилинами мовчання вшанували пам'ять про загиблих у цій жорстокій війні… а особливо, зі сльозами на очах у кожного з присутніх, про колишнього випускника нашого ліцею, який поклав своє молоде життя за наше мирне майбутнє  - Петра Федорчука.


Молитвою за мир в Україні  розпочав даний захід настоятель церкви Усікновення Голови Івана Хрестителя с.Зелене – отець Микола Будзан. У своєму благословлінні для випускників він сказав: «Після школи розпочинається новий етап у вашому житті.  Одні з вас продовжать свою освіту в університетах і коледжах, інші підуть працювати. Але яку життєву стежку ви б не вибрали завжди вірте у себе і свої мрії, і понад усе в Божу всесильну ласку, милосердя й поміч, бо як кажуть у народі, що без Бога, ані до порога. Пам’ятайте, що ревна праця чи то розумова чи то фізична принесе добрі плоди, забезпечить успіх і радість».


 Директор ліцею Галина Черкалюк, звернулася з вітальним словом до педагогів, випускників та їх батьків. Подякувала за співпрацю в часі війни: «Ми усі разом – вчилися,   працювали волонтерами, забезпечуючи підтримку нашим воїнам на фронті, допомагаючи внутрішньо переміщеним особам, яких повномасштабне вторгнення країни – агресора спонукало залишити власні домівки. Бажаю усім залишатися живими та здоровими, школярам – спокійних та мирних канікул,  випускникам – успішно скласти тести, вступити в омріяні  навчальні заклади та самореалізуватися у житті!»


Заступник директора з навчально виховної роботи – Ольга Демидюк, привітала всіх із закінченням 2021-2022 навчального року – такого непростого та тривожного, та разом директором ліцею вручили документи про освіту випускникам 4, 9 та 11 класам.


Випускники в свою чергу висловили слова подяки педагогам та своїм батькам. А першокласники вручили їм незабудки та привітали з закінченням школи.


«Не зважаючи на всі  складнощі у 2021/2022 н.р, ми справилися із усіма випробуваннями: школярі успішно закінчили навчання, педагоги забезпечили  високий рівень освітніх послуг, батьки працювали і допомагали як дітям, так і викладацьким колективам. Всім терпіння , мудрості , оптимізму та  віри  у те, що все буде Україна!» - зазначила у своєму зверненні до присутніх начальниця відділу освіти  - Любов Маротчак.


 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь