Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 липня – Всесвітній День боротьби з торгівлею людьми

Дата: 30.07.2021 12:37
Кількість переглядів: 3642

          30 липня – Всесвітній День боротьби з торгівлею людьми  (проголошено в 2013 році Генеральною Асамблеєю Організацією Об’єднаних Націй).


          В цей день в черговий раз хочеться звернути увагу громадян щодо глобальної проблеми торгівлі людьми, до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину,  а також закликати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.
 Законом України «Про протидію торгівлі людьми» визначено основні напрями державної політики у сфері протидії торгівлі людьми:


1) попередження торгівлі людьми шляхом підвищення рівня обізнаності населення, превентивної роботи, зниження рівня вразливості населення, подолання попиту;


2) боротьба із злочинністю, пов'язаною з торгівлею людьми, шляхом виявлення злочинів торгівлі людьми, осіб, причетних до скоєння злочину, притягнення їх до відповідальності;


3) надання допомоги та захисту особам, які постраждали від торгівлі людьми, шляхом удосконалення системи відновлення їхніх прав, надання комплексу послуг, впровадження механізму взаємодії суб'єктів у сфері протидії торгівлі людьми.


        Низький рівень життя, бажання заробити, а також нездатність адекватно оцінити пропозиції роботи від прихованих «работорговців» - основні причини, з яких люди потрапляють до рабства.
        Щоб уникнути даних  проблем в майбутньому, слід дослухатись до порад фахівців та вчасно звернутися за допомогою якщо Ви потрапили у ситуацію торгівлі людьми.
         Національна безкоштовна гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми та консультування  мігрантів номери телефону  0 800 505 501 та  527.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь