Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 липня – Всесвітній День боротьби з торгівлею людьми

Дата: 30.07.2021 12:37
Кількість переглядів: 3678

          30 липня – Всесвітній День боротьби з торгівлею людьми  (проголошено в 2013 році Генеральною Асамблеєю Організацією Об’єднаних Націй).


          В цей день в черговий раз хочеться звернути увагу громадян щодо глобальної проблеми торгівлі людьми, до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину,  а також закликати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.
 Законом України «Про протидію торгівлі людьми» визначено основні напрями державної політики у сфері протидії торгівлі людьми:


1) попередження торгівлі людьми шляхом підвищення рівня обізнаності населення, превентивної роботи, зниження рівня вразливості населення, подолання попиту;


2) боротьба із злочинністю, пов'язаною з торгівлею людьми, шляхом виявлення злочинів торгівлі людьми, осіб, причетних до скоєння злочину, притягнення їх до відповідальності;


3) надання допомоги та захисту особам, які постраждали від торгівлі людьми, шляхом удосконалення системи відновлення їхніх прав, надання комплексу послуг, впровадження механізму взаємодії суб'єктів у сфері протидії торгівлі людьми.


        Низький рівень життя, бажання заробити, а також нездатність адекватно оцінити пропозиції роботи від прихованих «работорговців» - основні причини, з яких люди потрапляють до рабства.
        Щоб уникнути даних  проблем в майбутньому, слід дослухатись до порад фахівців та вчасно звернутися за допомогою якщо Ви потрапили у ситуацію торгівлі людьми.
         Національна безкоштовна гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми та консультування  мігрантів номери телефону  0 800 505 501 та  527.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь