Зеленська сільська рада
Івано-Франківська область, Верховинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускний бал у дитячому садку

Дата: 02.07.2021 16:53
Кількість переглядів: 3993

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

Фото без опису

Не так давно батьки привели діток до садочка, довірили педагогічному колективу найцінніший скарб - свою малечу. Минуло кілька років... І ось він результат - вже дорослі, розумні, творчі, виховані громадяни - наше майбутнє!

 

Готувалися до цієї грандіозної події в житті кожного малюка заздалегідь та дуже серйозно і в ЗДО Зеленського ліцею 

Фото без опису

 

Вчили тексти, складні танцювальні па та підбирали вбрання. Татусі завчасно займали місця в залі, а мами − допомагали малечі: хлопцям зав’язували галстуки та поправляли костюми, дівчаткам − наносили останній штрих у зачісках та розправляли чудові сукні.

Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців та конкурсів.  

Директор ліцею, Галина Черкалюк  вручила всім  випускникам ЗДО «Диплом випускника дитячого садка».

Фото без опису

 

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям  маємо хороших, розумних, талановитих, а саме головне - здорових дітей. Дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.         

Випускний  бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишиться у випускників на все життя!

Щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. А батькам зичимо терпіння й розуміння.

Фото без опису

 

Також щиро вітаємо працівників закладів дошкільної освіти  із ще одним випуском. Здоров’я Вам усім, терпіння, натхнення, успіхів та мирного неба!!!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь